"Zorlu bir maç bizi bekliyor"

İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye ile yapacakları hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hamren karşılaşma ile ilgili, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini söyledi.

NTV Spor 04.03.2014 - 20:18
"Zorlu bir maç bizi bekliyor"

İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, Türkiye ile yapacakları hazırlık maçına ilişkin, "Yarın zorlu bir maç bizi bekliyor" dedi.
     
İsveç Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimoviç ile Rixos Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyen Hamren, Ankara'da geçirdiği iki günden mutlu olduğunu söyledi.
     
Hazırlık maçında yarın karşılaşacakları Türkiye'nin iyi bir takım olduğunu belirten Hamren, "Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Bu sayede milli takım oyuncularını da test etme imkanına ulaşabileceğiz" diye konuştu.
     
"GRUBUN FAVORİSİ RUSYA"
"İsveç'in 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubundaki şansını değerlendirir misiniz? " sorusuna Hamren, "2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Rusya, grubun favorisi. Diğer rakiplerimiz Avusturya ve Karadağ da yetenekli oyunculardan kurulu. Takımıma inanıyorum, Zor bir gruptayız, ama Fransa biletini alabileceğiz" yanıtını verdi.
     
Türk Milli Takımı'nın Euro 2016 yolundaki şansını da değerlendiren İsveçli teknik adam, Türkiye'nin, her ne kadar zor bir gruba düşse de Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğini düşündüğünü söyledi.

Sayfa Yükleniyor...