Millilerden anlamlı ziyaret!

İsveç maçı için Ankara'da bulunan A Milli Takımı futbolcularından anlamlı ziyaret.. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin rehabilitasyon merkezine giden milli futbolcular gazilerle fotoğraf çektirip, gösteri maçı yaptı.

NTV Spor 04.03.2014 - 20:45
Millilerden anlamlı ziyaret!

İsveç ile oynayacağı özel maç için Ankara'da bulunan A Milli Futbol Takımı oyuncuları, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Ve Bakım Merkezi'ndeki gazileri ziyaret etti.

Arda Turan, Caner Erkin, Semih Kaya, Onur Kıvrak ve Birol Parlak, merkez hakkında bilgi alırken, Arda Turan, milliler adına anı defterini imzaladı. Daha sonra tekerlekli sandalye basketbol takımı ve engelli okçuluk takımı sporcularla bir araya gelip sohbet eden ve fotoğraf çektiren milliler, gazilere milli takım forması hediye etti.

Milliler, daha sonra merkezin halı sahasında Ampute Futbol Takımı'yla kısa bir gösteri maçı yaptı.

Kaptan Arda Turan, maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Onlara ülkemize katkıları için minnettarız" diyen Arda, "Ampute futbolcuları nasıl buldun sorusunu" ise kendisine has esprili bir dille yanıtladı.

Arda konuyla ilgili, "Bize gösterdiler ki bazı konularda bizlerden daha iyiler. Semih'ten bazı konularda daha iyiler. Semihi birkaç günlüğüne buraya gönderebiliriz" dedi.

Ampute futbolcu Osman Çakmak da milli futbolculara teşekkür etti ve "Biz nasıl ülke mücadelesi verdiysek onlar da milli formayla mücadele ediyorlar" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...