"Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapıyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İsveç maçını değerlendirdi ve özel açıklamalarda bulundu. Demirören, Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

NTV Spor 05.03.2014 - 23:36
"Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapıyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Başkan Demirören, Türkiye'nin, İsveç'i 2-1 yendiği özel maçın ardından yaptığı açıklamada, hazırlık karşılaşması oynadıklarını belirterek, "Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapıyoruz. Ankara taraftarına teşekkür ediyorum. Cidden çok güzeldiler. Diğer maçlarımızı da Ankara'da oynamak istiyoruz" dedi.

TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten ise hazırlık karşılaşması olmasına rağmen çok iyi bir oyun sergilendiğini dile getirdi.

Sabah Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini ve burada duygulu anlar yaşandığını belirten Özerten, "Yüce Atatürk'ü ziyaret ettik. Duygusal anlar yaşadık. Hazırlık maçı olmasına rağmen çok güzel bir oyun oldu. İsveç de bizim çocuklarımız da güzel oynadı. İnşallah bu güzel başlangıç, Avrupa Şampiyonası finaline kadar gider" diye konuştu.

Özerten, Ligtv'nin Federasyon tarafından işletileceği yönündeki haberlere ilişkin ise "Ben, senden duydum. Birtakım şeyler söyleniyor. Gerçekleşebilirse... Ligtv TMSF'ye geçmiş durumda. Birtakım şeyler olabilir" değerlendirmesini yaptı.

Sayfa Yükleniyor...