Aybaba dönemi sona erdi!

Alınan başarısız sonuçların ardından Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor'dan ayrıldı...

NTV Spor 10.03.2014 - 19:42
Aybaba dönemi sona erdi!

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Samet Aybaba'nın istifasını onayladıklarını belirterek "Hafta içinde yeni teknik direktörün ismi netlik kazanacak" dedi.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde 24. hafta sonrasında bulundukları konumun ve dün statta yaşanan olaylar neticesinde, gündüz saatlerinde teknik direktör Samet Aybaba ile bir araya geldiklerini söyledi.

Aybaba'nın bugün görevinden ayrılmak istediğini bildirdiğini ifade eden Gencer, "Daha önce birkaç defa istifa etmek istediğini iletmişti. Bu konuda Samet hocayla sezonu tamamlamak ve önümüzdeki yıllarda da çalışma düşüncemizi iletmiştik. Bugün kendisiyle görüştüğümüzde istifasını ve takımda kan değişikliği gerektiğini iletti. Yönetim kurulu ile görüşüp Samet Aybaba'nın istifasını kabul ettik" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Geç kalınmış bir karar değil mi " sorusuna ise Gencer, ikinci yarıda yapılan transferlerin Samet Aybaba'nın istediği oyunculardan yaptıklarını ancak ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydetti.

Gencer, yeni teknik direktörün belirlenip belirlenmediği yönündeki bir soruya ise yeni bir isimle anlaşma sağlanıncaya kadar takımın yardımcı antrenörler yönetiminde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Aybaba ile hiçbir sıkıntıları olmadığını ifade eden Gencer, "Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edeceğiz. Samet hoca boş mukaveleye imza attı. Her türlü şartı bize bıraktı. Hiçbir şekilde tazminat maddesi yok. Hafta içinde yeni teknik direktörün ismi netlik kazanacak. Yeni hocanın ligi iyi tanıyan birisi olmasını istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...