Indian Wells'de iki erken veda!

Indian Wells Tenis Turnuvası’nda heyecan sürüyor... Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Ukraynalı Alexandr Dolgopolov'a yenilerek turnuvaya erken veda etti. Kadınlarda da favorilerden Maria Sharapova, elemelerden gelen Camila Giorgi karşısında şok bir yenilgi aldı.

NTV Spor 11.03.2014 - 14:27
Indian Wells'de iki erken veda!

Grand Slam turnuvalarının dışındaki en prestijli turnuva olarak kabul edilen Indian Wells'te 3. tur önemli sürprizlere sahne oldu.

Erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Ukraynalı Alexandr Dolgopolov karşısında tutunamadı. İlk seti 6-3 kazanan Nadal, 2. seti aynı skorla kaybetti. Nadal, 5-2 geriye düştüğü final setini tie-break'e taşımayı başardı. Ancak İspanyol raket tie-breakte de 4-2 öne geçmesine karşın rakibine yenilmekten kurtulamadı.

MURRAY VE FEDERER KAYIPSIZ
Andy Murray ve Roger Federer ise sürprize izin vermedi. Murray, Çek Jiri Vesely karşısında ilk seti tie-break ile kaybettikten sonra 6-4 sonuçlanan 2 setle 4. tura yükseldi.

Federer ise Rus Dimitry Tursunov'u tie-break ile sonuçlanan 2 sette yenerek tur atladı.

Son Avustralya Açık Şampiyonu Stanislas Wawrinka da adını 4. tura yazdırdı. Wawrinka, Andreas Seppi'yi 6-0 ve 6-2 sonuçlanan setlerle geçti.

GÜNÜN SÜRPRİZİ SHARAPOVA'YI ELEYEN GIORGI'DEN
Kadınlarda ise günün sürprizini Maria Sharapova'yı yenen İtalyan Camila Giorgi yaptı. Dünya 79 numarası Giorgi, ilk seti 6-3 kazandı. Sharapova, ikinci seti 6-4 alarak maçı final setine taşıdı. Ancak pes etmeyen Giorgi, bu seti 7-5 alarak güçlü rakibini eledi.

1 numaralı seribaşı Li Na, Çek Karolina Pliskova'yı 6-3 ve 6-4 sonuçlanan setlerle geçti.

4. tura yükselen bir başka tenisçi, Svetlana Kuznetsova'yı yenen Petra Kvitova oldu. Kvitova, 2-1 biten maçın son setinde rakibine oyun vermedi.

 

Sayfa Yükleniyor...