Fenerbahçe kritik randevuda

Euroleague'de Fenerbahçe Ülker, bu akşam evinde çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Temsilcimiz, İspanya'nın Unicaja Malaga takımını ağırlayacak. Maç saat 20'de başlayacak ve NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 12.03.2014 - 23:58
Fenerbahçe kritik randevuda

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, 10. hafta karşılaşmasında Ülker Arena'da Unicaja Malaga'yı konuk edecek.

Lider Barcelona'nın 9 galibiyetle zirvesinde bulunduğu grupta, 4 maç kazanan Fenerbahçe Ülker 6. sırada yer alıyor. Mücadele temsilcimizin üst tura yükselme iddiası için çok büyük önem taşıyor. Euroleague'de 2005-2006 sezonundan günümüze dek, her yıl TOP 16'ya yükselme başarısı gösteren Unicaja Malaga, Fenerbahçe'nin sadece bir galibiyet önünde yer alıyor.
 
Fenerbahçe Ülker'in Euroleague'deki sayı yükünü 15.4 sayı ortalamasıyla oynayan Bojan Bogdanovic çekiyor. Hırvat oyuncunun yanı sıra Bo McCalebb, Linas Kleiza, Emir Preldzic ve Nemanja Bjelica da maç başına çift haneli skorlar üretiyor. Temsilcimizde son lig maçında sakatlığı sebebiyle forma giymeyen Blagota Sekulic, son antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
 
TOP 16'da deplasmanda oynadığı beş maçın ikisini kazanan Unicaja Malaga, Euroleague'de maç başına 75,9 sayı üretiyor. İspanyol temsilcisinin en skorer ismi ise; 13.5 sayı ortalamasıyla oynayan Nik Caner-Medley.
 
Fenerbahçe, TOP 16 E Grubu 3. hafta karşılaşmasında, Unicaja Malaga'ya deplasmanda 89-75 mağlup olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...