"Standartımızın altında oynadık"

Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 77-71 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Vaggelis Aggelou, standartlarının altında bir maç oynadıklarını söyledi.

NTV Spor 24.03.2014 - 23:28
"Standartımızın altında oynadık"

Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 77-71 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Vaggelis Aggelou, standartlarının altında bir maç oynadıklarını söyledi.
     
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aggelou, "Karşılaşma öncesi Doğuş Balbay'ın sakatlığının beklediğimizden ciddi olduğunu öğrendik. Bu biraz moralimizi bozdu. Maça gelecek olursak, standartlarımızın altında bir oyun sergiledik. Son maçlarda son bölümlerde yaşadığımız problemleri gidermeye çalışıyoruz. İyi oynadığımız söylenemez ama daha iyi olmak için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.
     
Anadolu Efes'in milli oyuncusu Deniz Kılıçlı da maç sonlarında yaşadıkları düşüş üzerinde çalıştıklarını belirterek, her geçen gün daha iyiye gittiklerini ifade etti.

BABAOĞLU: ÖNEMLİ BİR MAÇI KAYBETTİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise kendileri açısından önemli bir maçı kaybettiklerini kaydederek, "Kadro ve bütçe olarak ortada bazı gerçekler var. Kötü oynamadık ama kazanamadığımız için üzgünüm. Maç içinde iki büyük sıkıntımız oldu. Dış atışlardan çok sayı yedik. Fark açılınca geri dönmek zor oldu. İkincisi de Barbour'ın dışında skorer çıkaramadık" diye konuştu.
     
Kadrolarına ABD'li basketbolcu Gerald Fitch'i kattıklarını anlatan Babaoğlu, "Gerald Fitch ile anlaşarak, kadromuza yeni bir takviye yaptık. Bu dönemde oyuncu bulmak zor. Türkiye'de deneyimi olan bir oyuncu olduğu için tercih ettik. Fitch'in de aramıza katılmasıyla özellikle dış atışlarda verimli bir performans sergileyerek, kalan 7 maçta daha dengeli bir basketbol oynamaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.
     
Konuk ekibin başarılı pivotu Samardjiski de Anadolu Efes'i aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, "Ligde zor durumdayız. Kazanmak istiyorduk ama karşımızda THY Euroleague'de oynayan tecrübeli bir takım var. Kritik anlarda sayılar üreterek, galibiyete ulaştılar. Kalan haftalarda ligde iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...