"Ekstra motivasyonla hazırlanıyoruz"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, THY Euroleague Top 16 turunda yarın İspanya'nın Laboral Kutxa takımıyla yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini bildirdi.

NTV Spor 26.03.2014 - 11:28
"Ekstra motivasyonla hazırlanıyoruz"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, galibiyet için sahaya çıkacaklarını vurgulayarak, "Euroleague'de oynadığımız her maça ekstra motivasyon ile hazırlanıyoruz" dedi.
     
Laboral Kutxa karşısında durumlarını görme şanslarının olduğunu belirten Aggelou, "Top 16'da oynadığımız bu zorlu karşılaşmalarda durumumuzu, reaksiyonlarımızı, profesyonelliğimizi ve oyun içindeki parametrelerimizi görme şansına sahip oluyoruz. Yarın sahadan galibiyet ile ayrılan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.
      
Lacivert-beyazlı oyunculardan Birkan Batuk da Laboral Kutxa karşısında iyi mücadele etmek istediklerini belirterek, "Laboral Kutxa ile sahamızda oynayacağımız karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyup, galip gelmek istiyoruz. Euroleague'de kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak, tüm konsantrasyonumuzu Türkiye Ligi'ne verip play-offlara en hazır şekilde girmek arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...