"Taraftarlarımızdan özür diliyorum"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, Laboral Kutxa karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından taraftarlardan özür diledi.

NTV Spor 27.03.2014 - 23:52
"Taraftarlarımızdan özür diliyorum"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, THY Euroleague'de Laboral Kutxa'ya 105-79 yenildikleri maçta çok kötü oynadıklarını söyledi.

Aggelou, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, istedikleri mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Takımım bugün çok kötüydü. Top 16'da oynadığımız maçlar içinde en kötü performanslardan birini sergiledik. Belki bu maçı birinci sıraya koyabiliriz" ifadelerini kullandı.

Bundan sonra ligde daha iyi olmaya çalışacaklarını kaydeden Vaggelis Aggelou, "Umarım bu maç bizim için çok büyük ders olur. Konsantrasyonu sağlayarak daha iyi oynamayı öğreneceğimizi sanıyorum. Buraya gelen tüm taraftarlardan özür diliyorum. Bundan sonra ligde daha başarılı olmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

"BUGÜNKÜ OYUNDAN TATMİN OLDUM"
Laboral Kutxa Başantrenörü Sergio Scariolo ise galibiyetten ve sergiledikleri oyundan memnun kaldığını vurgulayarak, "Bugünkü oyundan çok tatmin oldum. Üst tura çıkmak için şansımız yok ama bizim için bu galibiyet motivasyonumuzu geri kazanmak adına çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...