"Kupayı kaldırmak istiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Tüm futbolcularımız çalışıyor ve hepsine inanıyorum. Hedeflerimiz belli. Ligde puanları almak ve Ziraat Türkiye Kupasını kaldırmak istiyoruz" dedi.

NTV Spor 04.04.2014 - 15:58
"Kupayı kaldırmak istiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile oynayacakları müsabakanın önemini çok iyi bildiklerini söyledi.
     
Ligde 34 puana sahip olduklarını hatırlatan Buz, "Galibiyet için çıkacağız. Son iki maçı 4 puanla bitiren rakibimiz var. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Özellikle Burhan Eşer, bu sezon önemli bir performans gösterdi. Ne olursa olsun hedefimiz kesinlikle 3 puan. Bu hafta iyi çalıştık ve maça odaklandık" ifadesini kullandı.
     
Bir gazetecinin, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in performanslarıyla ilgili sorusu üzerine Buz, Şen'in biraz önde göründüğünü anlattı. Onun, Galatasaray maçında etkili olduğunu ancak Fenerbahçe'ye karşı iyi bir oyun sergileyemediğini dile getiren Buz, "Sercan, istenen grafiği bulamadı, müsabaka eksiği var ve zorlanıyor. Bu hafta 4 dişi çekildi ve idmanlara katılamadı. Tüm futbolcularımız çalışıyor ve hepsine inanıyorum. Hedeflerimiz belli. Ligde puanları almak ve Ziraat Türkiye Kupasını kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.
     
"Bu hafta rotasyon olacak mı" sorusunu da yanıtlayan Buz, iç saha ile deplasmanlarda yaptıkları maçların farklı olduğunu ifade etti.

Öncelikle "Biz neler yapabiliriz" anlayışını göz önünde tutarak buna göre içeride ve dışarıdaki maçlar için kadro değerlendirmesinde bulunduklarıbilgisini veren Buz, "Ozan İpek'i Fenerbahçe maçında kadroya aldık. Bize destek  oluyor. Çok önemli bir futbolcu. Şu anda çalışıyor ama ne kadar süre alabilir, onu tam olarak şu an bilemiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
     
Buz, Sivasspor müsabakasını sadece kadınlar ve çocukların izleyebileceğini anımsatarak, maçta tribünleri dolduracak taraftarlardan, kupada çok önem verdikleri Galatasaray mücadelesinde cezalı duruma düşmemeleri için kötü tezahüratta bulunmamalarını istedi.

Sayfa Yükleniyor...