"Savunmamızla kazandık"

Banvit Başantrenörü Utoudis, 68-61 kazandıkları Uşak Sportif maçının ardından düzenlenen basın toplantısında,"Bu gün bize galibiyeti defansif üstünlüğümüz getirdi" dedi.

NTV Spor 06.04.2014 - 20:16
"Savunmamızla kazandık"

Banvit Başantrenörü Utoudis, 68-61 kazandıkları Uşak Sportif maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, kendi saha ve seyircileri önünde kazanarak galibiyet serilerini sürdürdüklerini belirtti.
     
Son bir ayda istedikleri performansı ortaya koyamasalar da sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiklerini ifade eden Utoudis, "Oyuncularım müsabaka boyunca çok iyi hazırlanmış boş şutlar attılar. Bu gün bize galibiyeti defansif üstünlüğümüz getirdi. Pota altında aldığımız 49 ribaund bunun en güzel göstergesidir" değerlendirmesinde bulundu.
     
Kendilerini destekleyen Banvit taraflarına teşekkür eden Utoudis, Uşak Sportif takımı için ise, "Bu yıl çıktıkları Beko Basketbol Ligi'nde çok iyi ve doğru işler yapıyorlar. Bu güne kadar çok iyi performans sergilediler" diye konuştu.
     
Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz ise istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Banvit Basketbol Kulübüne yenildiğimiz için üzgünüz. Bir hafta boyunca rakibimizi iyi etüt ederek iyi hazırlandık. Müsabakayı biz kaybettik,Banvit kazanmadı. Defansta ve ofansta çok hatalar yaptık. Bu günün en karlı  bölümü yaptığımız iyi mücadele oldu. Ligin bitmesine 5 hafta kaldı. İyi mücadele ederek play-of'lara kalmak istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...