Mourinho umut dağıttı

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Paris Saint-Germain ile karşılaşacakları maç öncesi umut dağıttı. Mourinho, kendilerine turu getirecek sonucu alacaklarına inandığını söyledi.

NTV Spor 08.04.2014 - 11:44
Mourinho umut dağıttı

Avrupa'da bugüne dek sadece 1 kez ilk maçı 2 farklı kaybettikten sonra tur atlamayı başaran Chelsea'yi Paris Saint-Germain karşısında zor bir görev bekliyor. Ancak Menajer Jose Mourinho, Stamford Bridge'de zoru başaracaklarına inanıyor.
 
Turu geçeceklerine inandığını belirten tecrübeli çalıştırıcı; "Oyuncularım da inanıyor. Bence en önemlisi de bu. Gerçekten kazanacağımıza inanıyorum. Rövanş maçının sonunda onlardan daha fazla gol atacağımızı düşünüyorum. Şu anda skor 3-1. Ancak 90 dakika bittiğinde 4-3 ya da 5-4 önde olabiliriz" ifadelerini kullandı.

İlk maçta 3-1 yenilmelerini Paris Saint-Germain'den çok kendilerine bağlayan Mourinho; "Kalemizde tehlike yaratan Paris Saint-Germain değil; bizdik. 3 golü de kendi kalemize attık. Umarım bu kez golleri rakip kaleye atarız" dedi.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise Stamford Bridge'de 2 farklı galibiyeti korumaya çalışmayacaklarını söyledi. Chelsea karşısında 90 dakika savunma yapamayacaklarını dile getiren Blanc, turu garantilemek için deplasmanda da gol bulmaya çalışacaklarını ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...