Cruyff'tan Mourinho'ya ağır eleştiri!

Futbol dünyasının efsanevi isimlerinden Johan Cruyff, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya ciddi eleştiriler getirdi. Cruyff, Mourinho'nun son dönemde sık sık oyuncularını suçlaması nedeniyle soyunma odası isyanı ile karşı karşıya kalabileceğini öne sürdü.

NTV Spor 08.04.2014 - 12:25
Cruyff'tan Mourinho'ya ağır eleştiri!

Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, De Telegraaf gazetesine verdiği demeçte bir kez daha Chelsea Menajeri Jose Mourinho'yu diline doladı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain maçı sonrası Mourinho'nun özellikle forvet oyuncularına yönelik eleştirilerini gündeme getiren Cruyff, "Hep aynı hikaye... Takım kazandığında bunun nedeni Mourinho... Yenildiğinde ise oyuncular" ifadesini kullandı.

Mourinho'nun Real Madrid'de de benzer şekilde oyuncuları suçladığını savunan Cruyff, "Onun için her şey alınacak sonuca bağlı. Takım kazandığı zaman kimin nasıl oynadığı hiç önemli olmuyor. Ancak kaybederse oyuncular iyi de oynasa onun için suçlu durumuna düşüyor. Mourinho, Real Madridli oyuncuları bu şekilde kaybetti. Chelsea soyunma odasında da yakında bir isyan patlak verebilir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...