Moyes kendinden emin!

Manchester United Menajeri David Moyes gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almamaları halinde transfer çalışmalarının olumsuz etkileneceği görüşüne katılmıyor. Moyes, istedikleri oyuncuları kadroya katacakları konusunda kendinden emin konuştu.

NTV Spor 10.04.2014 - 15:07
Moyes kendinden emin!

Manchester United büyük bir sürpriz olmazsa 2014-15 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak. Böylece 18 sezonluk seri de son bulmuş olacak.

United'ın Avrupa futbolunun en büyük sahnesinde yer alamayacak olmasından dolayı yıldız oyuncuları kadrosuna katmakta zorlanacağını düşünüyor. Ancak menajer David Moyes kendinden emin.

Manchester United'ın görkemli bir tarihe sahip olduğunu hatırlatan Moyes, "Şampiyonlar Ligi'nden sadece 1 sezon ayrı kalacağımızı düşünüyorum. Sessizce görüştüğümüz oyuncular da benimle aynı fikirde. Bu yüzden görüştüğümüz oyuncuların büyük çoğunluğundan United forması giymekten büyük memnuniyet duyacakları yanıtını aldım" diye konuştu.

İngiliz ekibinin, yaz döneminde kadrosunda büyük bir revizyona gitmesi bekleniyor. İngiliz basınına göre, United'ın öncelikli hedefi ise Bayern Münih'in yıldızı Toni Kroos...

Sayfa Yükleniyor...