"Zor bir maç olacak"

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Angel McCoughtry, Fransa'nın Tango Bourges takımı ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade etti.

NTV Spor 10.04.2014 - 21:01
"Zor bir maç olacak"

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde yarın Fransa'nın Tango Bourges takımıyla yarı finalde karşılaşacak Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Angel McCoughtry, zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Sarı-lacivertli oyuncu; kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, savunmanın önemine değinerek, "Bütün maçlar gibi zor bir maç ve hiçbir şeyin garantisi yok. İyi oynayacağız. Basit hatalar yapmamaya çalışacağız. Müdafaa çok önemli olacak" dedi.

Fenerbahçe formasını giymekten dolayı gurur duyduğunu da dile getiren Angel McCoughtry, "Takımımız gurur duyulacak bir takım. Ne olursa olsun bu takımda olmaktan ve bu formayı giymekten gurur duyuyorum. Bu takım her şeyi hak ediyor. Başarılı olmak için buradayız. Başarılı olacağımıza da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerine verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ABD'li basketbolcu, "Başkanımızı ne zaman görsem mutlu oluyorum. Onu çok seviyoruz. Her zaman bize destek oluyor. Bu da bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...