Horry: Heyecanlı bir maç olacak

Eski NBA oyuncusu Robert Horry, Fenerbahçe Ülker ile San Antonio Spurs arasında oynanacak maçın büyük heyecana sahne olacağını belirtti. 11 Ekim'deki karşılaşma öncesi İstanbul'a gelen Amerikalı oyuncu, Anadolu Efes mücadelesini izlerken, NTV Spor'un sorularını da yanıtladı.

NTV Spor 10.04.2014 - 23:41
Horry: Heyecanlı bir maç olacak

Fenerbahçe Ülker, NBA Global Games hazırlık karşılaşmaları kapsamında, San Antonio Spurs ile karşılaşacak. 11 Ekim'de oynanacak maç öncesi NBA'in efsane oyuncularından Robert Horry, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes arasındaki maçı izleyen Horry, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Eski NBA yıldızı, Fenerbahçe ile San Antonio'nun heyecanlı bir maç oynayacağını dile getirdi.

Horry, “11 Ekim'de oldukça heyecanlı bir organizasyon olacak. 2012'de buraya gelindiğinde de çok heyecanli bir maç izlemiştik. NBA, Türkiye'ye yeniden geliyor. Bu gelenekselleşmeye başladı. Buradaki taraftarlar da oldukça iyi” dedi.

Robert Horry, NBA ile Eurolig arasında kıyaslama yaptı.

Eski NBA oyuncusu, “NBA ve Euroleague'in benzerlikler göstermeye başlaması beni heyecanlandırıyor. Nereli olursanız olun NBA'de oynamak heyecan verici ve kural benzerlikleriyle oynayanilecek duruma geliyorsunuz. Oldukça yetenekli oyuncular var. Ben de Spurs'te Avrupalı oyuncularla oynadım” ifadelerini kullandı.

Dünya Şampiyonası'nı da değerlendiren Horry, “Dünya Şampiyonası'nda kimin favori olduğunu söylemek zor. NBA'deki oyuncuların ne yapacağını bilemiyorsunuz. Sezon çok uzun, sakatlıklar olabiliyor. Ama Türkiye'nin de oldukça şanslı olduğunu söyleyebilirim. Heyecan veren genç oyuncularınız var. NBA'den benim de tanıdığı Hido gibi tecrübeli oyuncularınız var. Neler olacağını göreceğiz” diye konuştu.

Horry, Anadolu Efes'li Planinic'in Emporio Armani maçında attığı son soniye basketine hayranlığını dile getirdi.

Amerikalı eski basketbolcu “Müthiş bir sayı. Çok uzak mesafeden atıyor. Böyle bir sayının keyfine ben hiç varamadım. Kendi sahasından atıyor. Asıl güzel olanı ise ne yaptığını çok iyi biliyor olması. Kendinden emin duruyor. Attıktan sonra bile. Önemli bir maç kazandırmış” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...