Genç Muhabir Yarışması'na başvurular sürüyor

Gazprom tarafından çocuklar için uygulanan küresel sosyal sorumluluk projesi DOSTLUK İÇİN FUTBOL kapsamında 12-14 yaş aralığındaki çocuklar için “Ben bir Gazeteciyim!” isimli Genç Muhabir Yarışması düzenleniyor.

NTV Spor 14.04.2014 - 10:22
Genç Muhabir Yarışması'na başvurular sürüyor

Gazprom tarafından çocuklar için uygulanan küresel sosyal sorumluluk projesi DOSTLUK İÇİN FUTBOL kapsamında 12-14 yaş aralığındaki çocuklar için “Ben bir Gazeteciyim!” isimli Genç Muhabir Yarışması düzenleniyor. Kazananın 24 Mayıs'ta Lizbon'da gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı'nı izleyeceği ve dünyaca ünlü futbol efsanesi Franz Beckenbauer ile tanışma fırsatı bulacağı yarışmaya son başvuru tarihi 18 Nisan 2014.

14 Nisan 2014. İstanbul – 3 Nisan - 18 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Ben bir Gazeteciyim!” yarışması, projeye katılan ülkelerde yaşayan, yazılı ve sözlü olarak iyi İngilizce bilgisine sahip, 12 ila 14 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılımına açık. Yarışma kapsamında Türkiye'den başvuracak genç adayların, yaşıtları olan bir futbol taraftarı, oyuncusu ya da tanıdıklarıyla DOSTLUK İÇİN FUTBOL projesinin temel ilkeleri  (gelenek, barış, arkadaşlık, zafer, sağlık, eşitlik, fair-play, adanmışlık) çerçevesinde röportajlar gerçekleştirmeleri ve yaratıcı fotoğraflar çekmeleri bekleniyor. Katılımcıların https://www.gazprom-football.com/tr/f4f/reporter.htm adresinde yer alan başvuru formu ile birlikte röportaj ve fotoğraflarını 18 Nisan 2014 tarihine kadar f4f_turkey@gazprom-football.com adresine ulaştırmaları gerekiyor.

Yarışma sonunda, projeye katılan 16 ülkeden (Beyaz Rusya, Bulgaristan, İngiltere, Macaristan, Almanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye, Fransa ve Hırvatistan) seçilecek 12-14 yaş arasındaki genç gazeteciler Lizbon'daki Uluslararası Çocuk Basın Merkezi'nde görev alacak.

Yarışmayı kazanacak genç muhabirler dünyaca ünlü futbol efsanesi Franz Beckenbauer ile tanışma olanağı bulacak ve 24 Mayıs'ta Lizbon'daki UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı'nı izleyecek. Muhabirler ayrıca Uluslararası Çocuk Basın Merkezi'ni temsilen 23-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak “DOSTLUK İÇİN FUTBOL” Çocuk Forumu ile ilgili haberler ve raporlar hazırlayacak, aynı zamanda forum katılımcıları ve özel konuklarla röportajlar gerçekleştirecek.

Sayfa Yükleniyor...