Fenerbahçe'den tepki!

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin 29. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynadıkları maçın ardından kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki gösterdi.

NTV Spor 16.04.2014 - 17:32
Fenerbahçe'den tepki!

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin 29. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynadıkları maçın ardından kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki gösterdi.
     
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, PFDK'ya sevk edilme nedenlerinden birinin müsabakanın bitiminden, hakem ile misafir takım oyuncularının oyun alanını terk etmesinden 15 dakika sonra 13-14 yaşlarında bir çocuğun yeşil zemine girip, sevinç gösterisinde bulunması olduğu belirtilerek, sevk edilmeyle ilgili raporun bilgisi de paylaşıldı.
     
İkinci gerekçenin ise raporda yer alan tezahüratlar olduğu kaydedilen açıklamada, "Kendi taraftarımız önünde, olası şampiyonluğumuzu kutlamak adına evimizdeki ilk maç olan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde, bu gerekçeler ile PFDK'ya sevk edilmek, kabul edilemez. Fenerbahçe Kulübü olarak olası şampiyonluk kutlamalarımıza gölge düşürecek ve uluslararası anlamda da ülke futbolumuza ciddi anlamda prestij kaybı yaratacak bu yanlıştan bir an önce geri dönülmesini temenni ediyoruz" denildi.

Sayfa Yükleniyor...