NBA'de Play-Off heyecanı!

NBA'de normal sezonun sona ermesiyle gözler Play-Off’lara çevrildi... 19 Nisan'da başlayacak Play-Off heyecanı öncesi Batı ve Doğu Konferansı’nda oluşan eşleşmeler şu şekilde oluştu.

NTV Spor 18.04.2014 - 14:01
NBA'de Play-Off heyecanı!

NBA'de uzun normal sezon maratonu sona erdi. Batı ve Doğu Konferansı'nda ilk 8'e giren 16 takım Play-Off'larda mücadele etmeye hak kazandı.

Batı konferansını San Antonio Spurs, Doğu Konferansı'nı ise son dönemde büyük bir düşüş yaşamasına karşın Indiana Pacers ilk sırada tamamladı. Batıda, Dallas - Memphis ve Phoenix arasında son maça kadar büyük bir Play-Off savaşı yaşandı. Bu savaşın dışında kalan takım, bu sezon beklentilerin çok üzerinde bir performans sergilese de Phoenix oldu. Milli basketbolcular Ömer Aşık Houston, Hidayet Türkoğlu ise Los Angeles Clippers formasıyla Play-Off'larda boy gösterecek.

Batıda eşleşmeler şu şekilde oluştu;

San Antonio - Dallas
Oklahoma City - Memphis
LA Clippers - Golden State
Houston - Portland

Doğu Konferansı'nda ise ilk sırayı son dönemde büyük düşüş gösterse de Indiana Pacers aldı. Son şampiyon Miami Heat, Play-Off'lara 2. sıradan girecek.

Toronto Raptors ise bu sezon büyük bir çıkış yakaladı. Kulüp tarihinin en iyi galibiyet yüzdesini elde eden Toronto, 3. sıradan Play-Off'lara girmeyi başardı. Charlotte, tarihinde 2. kez Play-Off bileti alırken Washington da uzun bir aradan sonra yeniden Play-Off'ta mücadele edecek. Doğu Konferası Play-Off ilk turunda;

Indiana - Atlanta
Miami - Charlotte
Toronto - Brooklyn
Chicago - Washington karşı karşıya gelecek. NBA Play-Off'ları 19 Nisan'da başlayacak.

 

Sayfa Yükleniyor...