"Hedefimize ulaşmak üzereyiz"

Hannover, Eintracht Frankfurt'u 3-2 yenerek Bundesliga'da üst üste ikinci maçını kazandı. Takımın teknik direktörü Tayfun Korkut, alınan 6 puanla kümede kalma yolunda rahat nefes aldıklarını söyledi.

NTV Spor 19.04.2014 - 00:20
"Hedefimize ulaşmak üzereyiz"

NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Korkut, bu sezon için hedeflerine ulaşmak üzere olduklarının altını çizdi.

Korkut, “Biraz nefes aldık. Sonuçta puan cetveline bakarsak yeterli puanları toplayamadık. Ancak son haftalarda üst üste aldığımız 2 galibiyet bize nefes aldırdı. 3 haftamız kaldı. Kalan haftalarda ne kadar çok puan toplayabilirsek bizim için o kadar iyi olacak. Zor bir dönemden geçtik. Ancak takım iyi bir tepki gösterdi. 2 galibiyet aldık. İyi yoldayız” dedi.

Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten genç teknik adam, gelecek sezondaki planlarını da anlattı. Tayfun Korkut konuyla ilgili, “Ben bu takımın başına geçtiğim dönem düşme hattının 4 önündeydik.  Şuanda fark 8 oldu. Takım zaten zor durumdaydı. İkinci devrede de benim başa geçmemle dalgalı bir performans sergiledik. Her zaman istediğimiz sonuçları alamadık. Kolay bir durum içinde değildiz. Hedefimiz ligde kalmak. Bunu da en kısa zamanda başarmak istiyoruz. Çünkü bir sonraki sezon için yeni planlarımız var. Seneye takımı daha iyi yerlere getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...