"Türkiye'nin yüzde 65'i sevinir"

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları derbi maçın ardından açıklamalarda bulundu. Uslu, şampiyon olmaları halinde Türkiye'nin yüzde 65'inin sevineceğini söyledi.

NTV Spor 20.04.2014 - 23:39
"Türkiye'nin yüzde 65'i sevinir"

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bu sezon şampiyon olmaları halinde Türkiye'nin yüzde 65'inin sevineceğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan derbi maçın ardından açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, "Her iki takım iyi mücadele etti. Teknik heyet ve takımımız iyi bir sezon geçiriyor. Biliyorsunuz maç 3-3 olsaydı genel averaja bakılıyordu. İnşallah önümüzdeki hafta şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bizim için önemli olan bu seneyi şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Biz buraya yenmek ve şampiyon olmak için geldik. Bugün yenebilirdik de yenilebilirdik de berabere kaldık. Bundan sonraki maçlarda Beşiktaş'a başarılar diliyoruz. Tahminen biz şampiyon olduğumuz zaman Türkiye'nin yüzde 65'i sevinecektir" dedi.

Uslu, Beşiktaş Kulübünün kendilerini çok iyi ağırladığını belirterek, "Beşiktaş Kulübü Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bizi gelirken ve giderken çok iyi ağırladılar. Bizlere Olimpiyat Stadı'nda küfür de olmadığı için özellikle Beşiktaş seyircisine de teşekkür ediyoruz. Artık kulüp ve takımların bu şekilde davranmaları gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...