"Avrupa'nın en iyi genç oyuncusu"

Liverpool'un 19 yaşındaki yıldızı Raheem Sterling’e menajerinden övgü geldi. Kırmızılar'ın menajeri Brendan Rodgers, Sterling'in Avrupa'nın en iyi genç futbolcusu olduğunu söyledi.

NTV Spor 21.04.2014 - 11:17
"Avrupa'nın en iyi genç oyuncusu"

Norwich City'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek Premier Lig şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşan Liverpool'da bu sezon birçok oyuncunun performansı, menajer Brendan Rodgers ile tavan yapmış durumda. Luis Suarez ve Daniel Sturridge'in yanı sıra Steven Gerrard, kaydettikleri kritik gollerle Kırmızılar'ı 24 yıl sonra mutlu sona çok yaklaştırdı. Ancak Rodgers'ın elinde bu sezon parlayan bir yıldız daha var: Raheem Sterling.

Henüz 19 yaşında olan İngiliz futbolcu, bu sezon 30 maçta oynadı. Hücum bölgesinde kanat oyuncusu olarak görev yapan Sterling, Norwich karşılaşmasında iki kez fileleri havalandırırken, Suarez'in attığı golün de asistini yaptı. A takımdaki ikinci sezonunda 9 gol, 6 asistle; çok kritik bir performansa imza atan 19 yaşındaki futbolcu, menajeri Brendan Rodgers'ın da övgüsünü aldı. Sterling'in Avrupa'nın en iyi genç futbolcusu olduğunu belirten Rodgers; oyuncusunun yaşından daha olgun bir futbol ortaya koyduğunu ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...