Olay var gol yok!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Avrupa Kupaları'na katılma yarışı veren Karabükspor, evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

NTV Spor 21.04.2014 - 22:25
Olay var gol yok!

Mücadeleye ise oynanan oyundan çok yaşanan olaylar damga vurdu. Mücadelenin ilk yarısında trafoda yangın çıktı ve yaklaşık 12 dakika boyunca oyun durdu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise bu sefer, Necati Ateş gol pozisyonunda iken elektrikler tamamen gitti ve bu sefer de 10 dakikalık bir duraklama yaşandı.

0-0'lık sonucun ardından Karabükspor puanını 43 yaptı ve 7. basamakta kalarak Avrupa Kupaları yolunda yara aldı. Eskişehirspor ise 40 puana yükseldi ve 11. sıradaki yerini değişmedi.

KARDEMİR KARABÜKSPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 0
Stat:
Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Serkan Çınar, Serdar Akçer, Özgür Ertem
Kardemir Karabükspor: Waterman, Yiğit İncedemir, Mabiala, Sow, Eneramo, Furkan Özçal, Erdem Özgenç, İlhan Parlak (Dk. 90+6 Beykan Şimşek), Hamroun (Dk. 74 Erkan Kaş), Musa Çağıran (Dk. 59 Jones), İshak Doğan
Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet Çetin, Ahmet Kamil Çörekçi, Tarık Çamdal, Hürriyet Gücer, Aytaç Kara, Kamara (Dk. 89 Bienvenu), Özgür Çek, Jorquera (Dk. 58 Erkan Zengin), Necati Ateş (Dk. 90+7 Raheem Lawal)
Sarı kartlar: Dk. 90+8 Eneramo (Kardemir Karabükspor), Dk. 33 Jorquera, Dk. 45+7 Kamara (Eskişehirspor)

Sayfa Yükleniyor...