"Finale yükseldiğimiz için mutluyuz"

Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, Kayseri Kaski'yi mağlup ederek finale yükseldikleri için mutlu olduğunu ifade etti.

NTV Spor 22.04.2014 - 21:02
"Finale yükseldiğimiz için mutluyuz"

Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez, Play-Off yarı final serisininde tüm maçları kazanarak finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Iniguez, "3-0 kazanarak, finale yükseldiğimiz için mutluyuz. Her maça farklı kadrolarla çıktık. Hepsinde de kazanması bildik, güzel oynadık. Şimdi önümüzde final maçları var. Bu final maçı bizim için çok önemli. Sekizli finalleri telafi açısından çok önemli. Şimdi oyuncularımızı bu karşılaşmalara hazırlayacağız" diye konuştu.

"BU SERİYİ MAÇ KAZANAMADAN KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"
Kayseri KASKİ'nin başantrenörü Ayhan Avcı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisini maç kazanamadan bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntü verici olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu dile getiren Avcı,"Bu seriyi maç kazanamadan kaybettiğimiz için üzgünüz. Bize göre çok mükemmel bir sezon geçirdik. Bunu taçlandırmak da bu seride maç kazanmakla olacaktı. Ama beceremedik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok zorladık, kolay teslim olmadık. Fenerbahçe bu seride iyi basket oynadı. Seneye daha iyi bir takım olacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...