"Halen umutluyuz"

Medical Park Antalyaspor’un teknik direktörü fuat Çapa, kendi sahalarında 2 maç oynayacaklarını ve 3 puanlı sistemde ligde kalma adına halen umutlu olduklarını ifade etti.

NTV Spor 23.04.2014 - 12:27
"Halen umutluyuz"

Medical Park Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas çalıştı. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmana sakatlıkları bulunan Enoh, Giray, İnsa ve Hakan Arıkan katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Musa Nizam ise takımdan ayrı koştu.

Teknik direktör Çapa, antrenman süresince oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Gruplar ve bireysel halde futbolcularla kısa kısa toplantılar yapan Çapa, ne yapmaları gerektiğini anlattı. Antrenman, yarı sahada pas çalışması ile sona erdi.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapa, Sivasspor maçında iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını söyledi.

"İyi oynamak" sözünün önem taşıdığını belirten Çapa, daha önce Antalyaspor için bu cümlenin hiç kullanılmadığını, artık oyuncuların saha içinde galibiyet için mücadele ettiğini dile getirdi.

Karşılaşmayı kazanacak çok sayıda pozisyon bulduklarını ifade eden Çapa, son vuruşları iyi yapamadıklarını ancak kalan 4 karşılaşmada aynı oyunu ortaya koyup galibiyetler almanın önemli olduğunu kaydetti.

Rakiplerine göre fikstür avantajları bulunduğunu anlatan Çapa, "Halen umutluyuz. İki iç saha maçımız var. 3 deplasmanı olan rakiplerimiz bulunuyor. Bu süreçte çok fazla arzulu olan, birlik ve beraberliği sağlayan takımın mutlu sona erişeceğini düşünüyorum. Biz bunu sağlayıp ligde kalmaya çalışacağız" dedi.

Kasımpaşaspor'un Galatasaray karşısında iyi oynadığına işaret eden Çapa, "Bir önceki karşılaşmaya bakarak rakibi değerlendirirsek doğru yapmamış oluruz. Kasımpaşa, kaliteli oyunculara sahip. Bu bir gerçek ancak burada kalite ikinci planda. Birinci planda olan yürek. Önemli olan istek ve arzuyla sahaya çıkmamız" diye konuştu.

Çapa, Semih ve Diarra'nın bu hafta da birlikte oynayacağını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...