Atletico'da gözler lige çevrildi

Devler Ligi'nde yarı final ilk maçında sahasında Chelsea ile 0-0 berabere kalan Atletico Madrid, iki kulvarda mücadelesini sürdürürken, La Liga'da Valencia ile kritik bir maça çıkacak.

NTV Spor 23.04.2014 - 15:24
Atletico'da gözler lige çevrildi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Chelsea ile 0-0 berabere kalan Atletico Madrid'in iki kulvarda kupa mücadelesi sürüyor.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta Chelsea savunmasının kilidini açmayı başaramayan Atletico Madrid, final umudunu Londra'daki rövanş karşılaşmasına taşıdı. Madrid ekibinde Chelsea mücadelesinde sarı kart gören Gabi, rövanşta cezalı duruma düştü. Ligde ve Avrupa'da zirve yürüyüşünü sürdüren Atletico Madrid'de, sakatlığı geçen Arda Turan ile birlikte eksik oyuncu da kalmadı.

ARDA TURAN FORMASINA KAVUŞTU
Chelsea maçının 60. dakikasında oyuna dahil olan Arda Turan, yaklaşık 20 günlük bir aranın ardından formasına kavuştu.

Barcelona ile 1 Nisan'da oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sakatlanan ve o dönemden bu yana sahalardan uzak kalan milli futbolcu, iki kulvarda kupa mücadelesi veren takımının en önemli kozlarından biri olmaya devam edecek.

ŞAMPİYONLUK İÇİN VALENCİA İLE KRİTİK BİR MAÇA ÇIKACAK
Devler Ligi'nde tur umudunu Londra'ya taşıyan Atletico Madrid'de gözler lige çevrilmiş durumda.

Ligde 18 yıllık aradan sonra şampiyonluğa çok yaklaşan Madrid ekibi, ligin son 4 haftasında kritik maçlara çıkacak. Arjantinli teknik adam Diego Simeone yönetimindeki Atletico Madrid, 4 maçının 3'ünü deplasmanda oynayacak.

Bu sezon ligde Real Madrid'i deplasmanda 1-0 yenen ve sahasında 2-2 berabere kalan Simeone'nin öğrencileri, ikili averajda Real Madrid'e üstünlük sağladığı için 4 maçından üçünü kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak.

Sırasıyla Valencia ve Levante'ye konuk olacak Atletico Madrid, sahasında Malaga'yı ağırladıktan sonra sezonun kapanış maçında Nou Camp'ta Barcelona ile karşılaşacak.

Atletico Madrid, 34 haftası geride kalan La Liga'da 85 puanla zirvede yer alıyor. 81 puanlı Barcelona ikincilikte yer alırken, bir maç eksiği olan Real Madrid 79 puanla üçüncü durumda.

Sayfa Yükleniyor...