Samsun 2. yarıda!

PTT 1. Lig'de son haftaya 5. sırada giren ve tek amacı yerini korumak olan Samsunspor, ligdeki son maçına çıkan Kahramanmaraşspor'u 2. yarıdaki gollerle devirdi. Karadeniz ekibi Play-Off'ta Ankaraspor ile eşleşti.

NTV Spor 04.05.2014 - 17:41
Samsun 2. yarıda!

Ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Kahramanmaraşspor, Samsun deplasmanında 35. dakikada Erhan Çelenk'in golüyle öne geçti ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Bu maçta puan kaybetmesi, takipçisi Mersin İdmanyurdu'nun da kazanması halinde normal sezonu 6. sırada tamamlayacak olan Samsunspor, ikinci yarıda kendine geldi.

Eldin Adilovic'in 52. dakikadaki golüyle  eşitliği sağlayan kırmızı beyazlılar, Ahmet Burak'ın golüyle 56. dakikada öne geçti. 74. dakikada ise sahneye bir kez daha Eldin Adilovic çıktı ve skor 3-1'e geldi.

Maçın neticesini ise Musa Sinan'ın 90. dakikaki golü belirledi ve Samsunspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.
 
Puanını 65'e yükselten Samsunspor böylece sezonu da 5. sırada tamamladı ve Play-Off'ta Ankaraspor'un rakibi oldu. Sezonu 2 galibiyet ve 14 puanla kapayan Kahramanmaraşspor ise ligi sonuncu tamamlayıp küme düştü.

SAMSUNSPOR: 4 - KAHRAMANMARAŞSPOR: 1
Stat:
19 Mayıs
Hakemler: Özgüç Türkalp, Mehmet Kısal, Serkan Çimen
Samsunspor: Atilla Özmen (Dk. 76 Hasan Hüseyin Akınay), Cemil Adıcan (Dk. 46 Taha Yalçıner), Turgay Gölbaşı, Tuna Üzümcü, Ahmet Burak Solakel, Ozan Özkan (Dk. 46 Murat Akyüz), Serkan Çalık, Arif Şahin, Musa Sinan Yılmazer, Zafer Özden, Adiloviç
Kahramanmaraşspor: Ahmet Kaplan, Murat Yüksek (Dk. 87 Mehmet Armut), Melih Kartal, Dede Çelik, Emre Can Kansız (Dk. 82 İbrahim Şekkeli), Onur Balduk (Dk.75 Eshabil Sığırgüden) , Akın Açık, Mehmet Ballı, Niyazi Erdem, Erhan Çelenk, Sadi Karaduman
Goller: Dk. 52 (penaltıdan) ve Dk. 73 Adiloviç, Dk. 55 Ahmet Burak Solakel, Dk. 90+1 Musa Sinan Yılmazer (Samsunspor), Dk. 34 Erhan Çelenk (Kahramanmaraşspor)
Sarı kartlar: Dk 15 Cemil Adıcan (Samsunspor)

Sayfa Yükleniyor...