Ertekin'den 4. zafer

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası kariyerinin dördüncü zaferini kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

NTV Spor 04.05.2014 - 21:12
Ertekin'den 4. zafer

Daha önce Bandırmaspor ve Turgutluspor'u şampiyon yapan, geçen sezon Balıkesirspor'u PTT 1. Lig'e çıkaran tecrübeli teknik adam, dördüncü kupanın sevincini taraftarlar ve öğrencileriyle paylaştı. "Balıkesir'de destan yazdık" diyen Ertekin, "Çok önemli bir başarıya imza attık. Koca bir camianın neredeyse 40 yıla varan hasretini sonlandırdık. Emeği geçen, bize omuz ve güç veren herkese binlerce kere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İkinci yarının başlarında geçirdiği sakatlık nedeniyle bıçak altına yatan ve 13 hafta sahalardan uzak kalan Kwame Karikari, bugünkü önemli maçta formasına kavuştu. Karşılaşmanın 72. dakikasında Burak'ın yerine oyuna dahil olan yıldız futbolcu, maçtan sonra en fazla sevinen isimler arasındaydı. "Böyle bir sevinç, böyle bir coşku hayatım boyunca görmedim" diyen Ganalı futbolcu, "Bu şampiyonluk için bütün bir sezon boyunca canımızı dişimize taktık. Süper Lig camiamıza kutlu olsun" dedi.

Hakem Bülent Yıldırım'ın son düdüğünün ardından saha içinde yaşanan kargaşa üzerine soyunma odasına giden futbolcular sevinçlerini ilk etapta burada kutladı. Kırmızı-beyazlılar, soyunma odasına getirilen kupayla poz verirken, kupa törenini görmeyen gazeteciler şaşkına döndü. Daha sonra kupanın Süper Lig sevincine coşku katmak için kulüpten getirildiği ortaya çıktı.

Karşılaşma sonrası Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Bu arada Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, şampiyonluk primini 100 bin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının galibiyet primini ise 20 bin TL olarak açıkladı. "Paramız yok ama yüreğimiz var" diyen Aktürk, primlerin en kısa sürede ödeneceğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...