Sağlam'dan centilmenlik vurgusu!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile yapacakları final mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 05.05.2014 - 14:21
Sağlam'dan centilmenlik vurgusu!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile yapacakları final mücadelesi öncesi centilmenlik vurgusu yaparak, "Türk futbolunun şiddetle ihtiyacı olan fair play ruhu içinde bu karşılaşmayı da çok iyi değerlendirip kupayı müzemize getirmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 52. Ziraat Türkiye Kupası finali için hazırladığı maç kitabında değerlendirmesi yer alan Sağlam, en son 43 yıl önce kazandıkları kupada 27 yıl sonra final oynamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Sezona başlarken kupayı 43 yıl sonra yeniden kazanmayı hedeflediklerini anlatan Sağlam, "Türkiye Kupası'nın 52. finalinde geçmişi başarılarla dolu iyi bir rakiple mücadele edeceğiz. Öncelikle onları da bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu final müsabakasında şu anda Türk futbolunun şiddetle ihtiyacı olan fair play ruhu içerisinde bu karşılaşmayı çok iyi değerlendirip kupayı müzemize getirmek için mücadele edeceğiz. Kazanırsak mutluluğumuzu kendimize yakışır şekilde rakibimizi rencide etmeden yaşayacağız. Kaybedersek de yine kendimize yakışan şekilde rakibimizi tebrik edeceğiz. Tük futboluna yakışır bir final olması dileğiyle..." dedi.

Sayfa Yükleniyor...