"Hesapta olmayan bir gol yedik"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nın kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

NTV Spor 08.05.2014 - 00:51
"Hesapta olmayan bir gol yedik"

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına ilk olarak geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı anarak başlayan genç teknik adam, "Bugün yaşananları da görünce böyle insanların önemi bir kez daha ön plana çıkıyor. 40 küsür sonra tekrar kupa mutluluğu yaşamak istedik. Daha önce kazanırsak rekabetimizi incitmeden kutlayacaktık. Rakibimiz kazanırsa, bütün camia rakibimizi tebrik edecektik. Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Taraftarımız kupayı hak etti ama kupayı kazanamadık. Onlar kupa hak ediyor. Rakibimizi ve sayın Mancini'yi tebrik ediyorum. İlk yarı kötüydük. Sonra oyuna denge getirdik ve üstünlüğü ele aldık. Ama hesabımızda olmayan gol yedik. Üzüldük ama 27 yıl sonra final oynamanın mutluluğu vardı. Ülkeye futbol dersi verdiğimiz için mutluyuz. Yaşanan çirkinliklerin son bulması ve sporun ruhunun ön plana çıkmasını istiyorum. İnşallah bu ortamı kirletenlerde kendi muhasebesini yaparlar" şeklinde konuştu.

COŞKUN: KAZANMAK İSTİYORDUK AMA OLMADI
Eskişehirspor takımının kaptanı Sezgin Coşkun ise kupayı kazanmak istediklerini ama olmadığını, kendilerini destekleyen taraftarlara çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Sezon sonunda Eskişehirspor'dan ayrılacak olan Kamara'da çok üzgün olduğunu kaydetti. Kamara, "3 yıldır buradayım Gitmeden bu taraftara kupayı vermek istiyordum. Çok üzüldüm. " dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...