"Kupayı hak ettik"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, hakettikleri bir kupayı kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 08.05.2014 - 00:52
"Kupayı hak ettik"

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kazanılan kupayı Bruma ve Aydın Yılmaz'a armağan ettiklerini ifade etti.

Mancini, "Ayrıca başkanımıza da armağan ediyorum. Kendisi saçma sapan kurallardan dolayı gelemedi. Eskişehirspor çok zor bir rakipti. Çok iyi oynadık ve kazanmayı hak ettiğimiz kupayı kazandık. Hem futbolculuk hem de hocalık kariyerimde bu benim alın yazım gibi birşey. Önce kupa sonra şampiyonluk. Böyle bir kupa kazanmak her hoca için çok önemlidir." diye konuştu.

SARIOĞLU: KUPAYI AYDIN VE BRUMA'YA HEDİYE EDİYORUZ
Sarı - kırmızılı takım kaptanı Sabri Sarıoğlu ise "Çok heyecanlı geçeceği belliydi. Finallerin favorisi olmaz. Çok istiyorduk kupayı. İhtiyacımız vardı kazanmaya. Rakibimiz bize oldukça zor anlar yaşattı. Taraftarımıza, camiamıza ve bu kupa uğruna sakatlanan Aydın ve Bruma'ya hediye etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER: MÜKEMMEL BİR GECEYDİ
Takıma kupayı getiren tek golü atan Wesley Sneijder, kupa maçını çok zor geçeceğinin herkes tarafından bilindiği belirtti. Sneijder, "Rakip zordu. Sahada iyi değildi. Bu tip maçlarda fırsat ayağınıza geldiğinde golü atmalısınız. Tabii ki şampiyon olmak isterdik ama bu yıl olmadı. Bu kupanın bizim için önemi, gelecek için iki önemli arkadaşımız Bruma ve Aydın Yılmaz'ı kaybettik. Ama sonuçta bu gece Galatasaray için çok çok mükemmel bir geceydi. Gol attığım hiç bir maçı kaybetmedim. Gol attığımda kendime dedim ki tamam kupa geldi. Soyunma odasındaki atmosfer olağan üstüydü. Artık yarından itibaren Trabzonspor maçını düşünmeliyiz. O müsabaka bugünkünden daha çok önemli" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...