F.Bahçe'de Platin sesleri!

Kadınlar basketbolunda gelecek sezon bütçe düşürmeyi planlayan Fenerbahçe, yeniden yapılanma çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde antrenörlük için öne çıkan isim Yücel Platin.

NTV Spor 10.05.2014 - 14:06
F.Bahçe'de Platin sesleri!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda gelecek sezonun hazırlıkları sürüyor. Sezon başında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıktan sonra Türkiye Kupası, EuroLeague ve lig şampiyonluğunu finalde ezeli rakibi Galatasaray Odeabank'a kaptıran Fenerbahçe'de büyük bir değişim rüzgarı esiyor.

İki sezondur Fenerbahçe'yi Euroleague finaline taşıyan antrenör Roberto Iniguez ile sözleşme yenilememe kararı alan Fenerbahçe, gelecek sezon bütçede küçülmeye gidecek. Sarı-lacivertli kulüpte basketbolu bırakma kararı alan Esmeral Tunçluer'in yanı sıra, kontratları biten Ivana Matoviç ve Cappie Pondexter gelecek sezon takımda yer almayacak. Pondexter yerine oyun kurucu pozisyonuna bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, ABD Milli Takımı'nın bir numarası Lindsay Whalen ile ilgileniyor. 32 yaşındaki Whalen, geçen sezona Galatasaray formasıyla başlamış, ancak şubat ayında ödemelerdeki gecikmeyi gerekçe göstererek takımı terk etmişti.

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, antrenörlük koltuğuna dört sezon sonra bir Türk çalıştırıcıyı getirmeyi planlıyor. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki isim Yücel Platin. Oyak Renault'nun başında uzun yıllar erkekler birinci liginde görev yapan Platin, son olarak ikinci lig ekiplerinden Yeşil Giresun'u çalıştırıyordu.

Sayfa Yükleniyor...