"Son çeyrekteki savunmayla kazandık"

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında Uşak Sportif'i 87-75 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, son çeyrekte savunmadaki iyi oyunlarıyla mücadeleyi kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 12.05.2014 - 23:16
"Son çeyrekteki savunmayla kazandık"

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında Uşak Sportif'i 87-75 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, maçı değerlendirdi.
     
Ülker Sports Arena'daki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Obradovic, play-off mücadelesinin zorlu geçtiğini belirterek, "Rakibimiz, savaşmak ve kazanmak için gelmiş. Hedefimiz deplasmandaki maça, seride 1-0 öne geçip gitmekti. Oyuncularımı başarıları için tebrik ediyorum. Maçın anahtar noktaları da ikinci yarı ve son çeyrekte savunma açısından iyi oynadık ve bu şekilde maçı kazandık" diye konuştu.

BULKAZ: F.BAHÇE'Yİ YENEBİLECEĞİMİZİ GÖRDÜK

İyi mücadele ettiklerini belirten Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, hatalar da yaptıklarını ancak oyuncularının Fenerbahçe Ülker'i yenebileceklerini gördüğünü kaydetti.
     
Bulkaz, "Uşak'ta seriyi eşitleyip tekrar buraya dönmek istiyoruz. Bunun haricinde başka bir şeye sığınmak istemiyoruz ama düdüklerin iki tarafa da aynı eşitlikte çalınmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...