"Oyuncularımı gönülden kutlarım"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Çok büyük fedakarlık yapan, özveride bulunan ve takımı buraya kadar getiren oyuncularımı canı gönülden kutluyorum" dedi.

NTV Spor 14.05.2014 - 00:43
"Oyuncularımı gönülden kutlarım"

Hak ettikleri bir şekilde finale yükseldiklerini vurgulayan Kalpar, "Bu oyuncularla çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sahamızda oynadığımız maçı 1-0 kazanarak az da olsa avantajı elimize almıştık. Bu sonucun arkasına sığınmadan gol bulmaya çalıştık ve öne geçtik. Talihsiz ve hata dolu bir gol yiyerek soyunma odasına beraberlikle gittik. İkinci yarıda gol yemeden çok daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. Bu arada rakibi dengesiz yakalayacağımız pozisyonları aradık. Bunu yapabildik ama golle sonuçlandıramadık. Samsun halkına ve Samsun'a hayırlı olsun" dedi.

"BİZE İNANMAYANLAR VAR"
"Artık Mersin İdmanyurdu maçını düşünmek zorundayız" diyen Kalpar, "Samsun'da bize inanmayanlar var biliyorum. Bana ve oyuncularıma hakaret edenleri de biliyorum. Biz, doğru eleştirilerden ders çıkarırız. Önemli olan hakaret etmeden bunu yapmak. Müthiş sıkıntılarla buraya geldik. Özellikle maddi sıkıntılarımız hala devam ediyor. Tüm bunlara rağmen finale çıkan oyuncularımı
tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...