"Süper Lig'i hak ediyoruz"

Samsunspor, Süper Lig'e çıkmak için Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı PTT 1. Lig play-off finaline İstanbul'da hazırlanıyor. NTV Spor'a konuşan teknik direktör Hüseyin Kalpar ve deneyimli oyuncu Musa Aydın, Süper Lig'i hak ettiklerini söyledi. Başkan Emin Kar ise kendilerine verilen seyircisiz oynama cezasını eleştirdi.

NTV Spor 15.05.2014 - 23:08
"Süper Lig'i hak ediyoruz"

Samsunspor, 18 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı PTT 1. Lig play off final maçının hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor.

Kartalspor'un tesislerinde çalışan kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Hüseyin Kalpar, Süper Lig'e yükselmeyi çok istediklerini ve takım olarak finale hazır olduklarını soyledi.

Kalpar, "Biz şu ana kadar hep ileri yaparak bu duruma geldik. Mersin maçı kaldı. İki takım için de kolay maç değil. Çünkü tekmaçların telafisi yoktur. Dolayısıyla buradan iyi bir sonuçla Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

AYDIN: SAMSUNSPOR SÜPER LİG'DE OLMALI
Takımın tecrübeli isimlerinden Musa Aydın, Samsunspor'un Süper Lig'i hak ettiğini ve final maçını kazanarak bunu başaracaklarına inandığını ifade etti.

Aydın, "Samsunspor her zaman Süper Lig'e alışık bir kulüp. Samsunspor geçmişiyle, yetiştirdiği futbolcularıyla her zaman Süper Lig'de olmasıgereken bir kulüp. Biz de bunun bilincindeyiz ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buraya gelmeyi hak ettik. İyi birhazırlık dönemi yaşıyoruz. Umarım sonunu da getireceğiz" diye konuştu.

EMİN KAR CEZAYA TEPKİLİ
Samsunspor Başkanı Emin Kar, öncelikle Soma'da yaşanan maden kazası felaketının üzüntüsünü derinden yaşadıklarını belirtti. Başkan Kar, Süper Lig'e yükselmeyi hakketiklerini söylerken, final maçı öncesi verilen cezayı eleştirdi.

Kar, "Dünyada bir ilk hem futbolun marka değerini yükselteceğiz diyeceksiniz, hem de Türkiye'nin en iyi taraftarlar grubu olan Samsunsportaraftarını bu maçtan mahrum bırakacaksınız. Çok büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Önümüzde bir Süper Kupa maçı var. Fenerbahçe-Galatasaray maçı. Tarafsız shada. Fenerbahçe'nin cezası var. Orada bakalım cezayı uygulayabilecekler mi?" dedi.

Mersin İdman Yurdu maçına da değinen Samsunspor Başkanı,"Şimdi Mersin İdman Yurdu maçı var. İçimizde büyük bir hırs var, kazanma arzusuvar. Çünkü bu çocuklar Süper Lig'i hak ediyorlar" ifadelerini kullandı.


 

Sayfa Yükleniyor...