Obradovic’ten galibiyetin şifresi!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka karşısında mücadelede sert savunma ve akıllı hücumlar sahadan galip geldiklerini ifade etti.

NTV Spor 22.05.2014 - 23:50
Obradovic’ten galibiyetin şifresi!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı 88-69 yendikleri play-off yarı final ilk maçında, ikinci yarıdaki iyi oyunlarıyla sonuca gittiklerini söyledi.

Ülker Sports Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Obradovic, bilet hasılatı Somalı çocukların yararına olan maça taraftarlarının gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında özellikle savunmada iyi bir oyun çıkardıklarını kaydeden Obradovic, "Açıkça görünüyor ki ikinci yarıda çok daha iyi oynadık. Özellikle savunma açısından çok iyiydik. Hücum açısından da iyiydik. Takımıma galibiyet için teşekkür ediyorum. 1-0 tabii ki önemli bir şey ama play-offlarda daha çok uzun yolumuz var. Pınar Karşıyaka çok saygı duyduğumuz bir takım. Bir sonraki maçta büyük bir mücadele vereceğini de biliyoruz. Rekabet açısından böyle bir eşleşme çok güzel oldu. Akıllı hücum ve sert savunmayla bu maçı kazandık" dedi.

Kleiza'nın motivasyonu yüksek bir oyun çıkardığını kaydeden Obradovic, "Atıp da kaçırdıktan sonra devam etmesi gerektiğini ve atabileceğini biliyordu" ifadelerini kullandı.

Kleiza da maç sonunda yaptığı açıklamada, mücadelenin özellikle ilk yarısında çok hataları olduğunu, daha sonra oyunu kontrol altına alıp agresif oynadıklarını belirterek, "Herkes beni iyi gördü. Doğru zamanda doğru toplarla karşılaştırdı. Ama savunma açısından agresif oynadığımız için bu maçı kazanabildik" dedi.

Sayfa Yükleniyor...