Ceren sözleşme yeniledi

VakıfBank, geçen sezonu Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'ta kiralık olarak geçiren Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi.

NTV Spor 27.05.2014 - 12:36
Ceren sözleşme yeniledi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank'ta transfer çalışmaları sürüyor.
     
Dış transferde kadrosuna takviyeler yapan VakıfBank, iç transferde de geçen sezonu Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt'ta kiralık olarak geçiren Ceren Kestirengöz ile sözleşme yeniledi.
      
VakıfBank Takım Menajeri Başak Koç, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde kadroyu büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.
     
Kulübün spor okulundan yetişen isimlerden biri olan Ceren Kestirengöz ile yeni sezona girmenin kendilerini heyecanlandırdığını vurgulayan Koç, "Genç, dinamik ve tecrübeli ekibimizin içinde yer alacak olması Ceren'in gelişimi, seviye atlaması açısından da çok faydalı olacaktır. Türk voleyboluna daha uzun yıllar hizmet edecek olan Ceren'e, VakıfBank formasıyla başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
     
Yeni sezonda VakıfBank kadrosunda yer alacak 1993 doğumlu milli pasör çaprazı ise altyapısından yetişip A takımına kadar yükseldiği kulübüne döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
     
Formayı uzun yıllar giymek istediğini belirten genç oyuncu, "Bunun için de elimden geleni yapacağım. Umarım bizim için başarı ve kupalarla dolu bir sezon olur" dedi.

Sayfa Yükleniyor...