Toure'den PSG'ye yeşil ışık! (Video)

Manchester City’nin Fildişi Sahilli oyuncusu Yaya Toure, France Football dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toure, Paris Saint-Germain'de oynamanın kendisi için bir onur olacağını dile getirdi.

NTV Spor 27.05.2014 - 14:50
Toure'den PSG'ye yeşil ışık! (Video)

Premier Lig'de sezonu 20 golle tamamlayan Yaya Toure; şampiyonluk yaşadığı takımı Manchester City'nin en skorer oyuncusu olurken, yılın en başarılı futbolcuları arasında yer almıştı. Ancak Toure, kulübünün 31. Yaş gününde kendisine özel bir doğum günü kutlaması yapmamasına içerlemiş ve menajeri aracılığıyla Manchester City'nin tutumunu eleştirmişti.

Toure, geleceğiyle ilgili kararını da Dünya Kupası'nın ardından vereceğini açıklamıştı. Fildişi Sahilli yıldız turnuva öncesi France Football dergisine konuştu. Toure, Manchester City'den ayrılması halinde Paris Saint-Germain'de oynamanın bir onur olacağını dile getirdi.

Yıldız oyuncu, "Paris Saint-Germain'in hedeflerine bakılırsa; kim böyle bir takımda oynamak istemez ki? Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden biri haline geldiler. Bir gün böyle bir takımda oynamaktan onur duyarım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...