Soroğlu Bursa BŞB’de!

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'den İpek Soroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 27.05.2014 - 18:56
Soroğlu Bursa BŞB’de!

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen orta oyuncu İpek Soroğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza törenine, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, yönetici Ersin Yılmaz, antrenörler Emin İmen ve Şahin Çatma katıldı.

Güçlü bir alt yapıya sahip bulunduklarını belirten Aydın, yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de ses getirecek bir takım olmak istediklerini ifade etti.

İstanbul'da birçok takımda forma giydiğini belirten İpek Soroğlu da "İlk kez İstanbul dışında bir takımda forma giyeceğim. Bursa, bizim için her zaman en zor deplasmandı. Şimdi bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Avrupa'da final oynayıp, ligde ilk dört içinde olmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Galatasaray alt yapısında yetişen İpek Soroğlu, 2009'da Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 5 sezon boyunca sarı-lacivertli formayı giydi. 1985 doğumlu oyuncu Beşiktaş, Vakıfbank Güneş Sigorta ve Galatasaray takımlarında da yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...