Gümüş kupa Garanti Sailing'in!

Türkiye’nin önemli spor etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 13.sü düzenlenen “Bosphorus Cup 2014” yelken yarışlarında, kupanın sahibi belli oldu...

NTV Spor 08.06.2014 - 23:52
Gümüş kupa Garanti Sailing'in!

"BOSPHORUS CUP 2014" YELKEN YARIŞLARI'NDA KUPANIN SAHİBİ BELLİ OLDU!
Türkiye'nin önemli spor etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 13.sü düzenlenen “Bosphorus Cup 2014” yelken yarışlarında, gümüş kupanın sahibi Garanti Sailing Fenerbahçe 1 teknesi ile Oğuz Ayan ve ekibi oldu.

5-8 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenen, “Bosphorus Cup 2014” yelken yarışları, 8 Haziran 2014 tarihinde, gerçekleşen Caddebostan yarışları ile tamamlandı. 4 günlük yarış serüveninden ardından, “Bosphorus Cup 2014” gümüş kupayı Garanti Sailing Fenerbahçe 1 teknesi ile Oğuz Ayan ve ekibi kazandı.

Avrupa'nın en prestijli yarışlarından “Bosphorus Cup 2014” yelken yarışlarında, 2. Protel-Matmazel Teknesi ile Alp Somer ve Toka Yelken ekibi 2. Oldu. Medianova Acadia 3 ile Vedat Tezman ve ekibi, yarışları, 3. Olarak bitirdi.

“Bosphorus Cup 2014”ün ödül töreni ise,  10 Haziran Salı günü, İstinyePark AVM'de gerçekleşecek. Tüm yarış severlerin davetli olduğu, ödül töreninde, kazanan takım, Can Yalman'ın “Bosphorus Cup” için tasarladığı çok özel, gümüş kupayı kaldıracak.

İstanbullulara yelken sporunu sevdirmek ve İstanbul Boğazı'nın güzelliklerini dünyaya tanıtmak amacı ile düzenlenen “Bosphorus Cup”, ‘ORG SPORTS' , Türkiye Yelken Federasyonu ve İBB Spor A.Ş. tarafından düzenleniyor. Her yıl daha büyük ilgi gören, yurtdışından ve Türkiye'den yelkencilerin yarıştığı “Bosphorus Cup”, Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren ve sonsuz güzellikteki İstanbul Boğazı'nda katılımcılara ve izleyicilere büyük bir heyecan yaşatıyor.

“Bosphorus Cup 2014”; Uludağ Premium, Corum, Nespresso, Nikon, Gill, Garmin, Martı İstanbul Hotel, Portline, Medianova ve ISG tarafından destekleniyor. Etkinliğin ana medya partnerliğini ise NTV Spor üstleniyor. Diğer medya sponsorları arasında ise NAVIGA, GQ, Capitol Radio Türkiye ve yatvitrini.com bulunuyor.

PROGRAM
10 Haziran 2014, Salı 20.00 – Ödül Töreni -  İstinyePark

Sayfa Yükleniyor...