Thomas Tuchel görüşmeleri doğruladı: "Anlaşma sağlayamadık"

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Hoffenheim maçının ardından takımdan ayrılacağını söyledi. Tuchel, ayrılık kararının değişmediğini belirterek, "Birkaç görüşme oldu ancak anlaşma sağlayamadık." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 14:24
Son Güncelleme: 17.05.2024 - 14:28
Thomas Tuchel görüşmeleri doğruladı: "Anlaşma sağlayamadık"

Almanya Bundesliga'da sezonun son haftasında , deplasmanda Hoffenheim'la karşılaşacak.

Mücadele öncesinde basın toplantısında soruları yanıtlayan , ayrılık kararının değişmediğini ve takımının başında yarın son kez sahaya çıkacağını söyledi.

Tuchel açıklamasında, "Buradaki son basın toplantım. Birkaç görüşme oldu ancak anlaşma sağlayamadık. Bu yüzden şubat ayında aldığımız karar geçerli." dedi.

NE OLMUŞTU?

Thomas Tuchel'in takımdan ayrılacağının açıklanmasının ardından birçok teknik direktörle görüşen Bayern Münih istediği sonucu alamadı.

Yapılan görüşmelerden sonuç çıkmaması nedeniyle Thomas Tuchel'in 1 sezon daha takımın başında kalabileceği iddia edilmişti.

Tuchel, görüşmeleri doğrulasa da anlaşma sağlanamadığını ve takımdan ayrılacağını ifade etti.

MANCHESTER UNITED İDDİALARI

Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği yeniden tartışılmaya başlandı.

F.A. Cup finali sonrasında Manchester United yönetiminin bir karar vermesi beklenirken Thomas Tuchel'in İngiliz ekibinin teknik direktör listesindeki adaylardan biri olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tuchel'in Manchester United için en güçlü adaylardan biri olduğu ancak herhangi bir görüşme olmadığı belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...