Mourinho açık kapı bırakmadı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen kaleci Thibaut Courtois ile ilgili soru işareti bırakmadı. Portekizli çalıştırıcı, Courtois’nın Dünya Kupası bitiminde Chelsea'ye döneceğini söyledi.

NTV Spor 16.06.2014 - 11:03
Mourinho açık kapı bırakmadı!

Thibaut Courtois Atletico Madrid'de kalacak mı?

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, son yaptığı açıklamada konuyla ilgili  soru işareti bırakmadı. Portekizli menajer, Atletico Madrid'de 3 sezondur kiralik olarak görev yapan 22 yaşındaki kalecinin Dünya Kupası'ndan sonra bonservisinin bulunduğu Chelsea'ye döneceğini söyledi.

Mourinho "Courtois Dünya Kupası biter bitmez Stamford Bridge'e dönecek. Nokta." ifadelerini kullandı.

Londra Kulübü'nün 2011 yılında Genk'ten renklerine bağladığı Courtois, La Liga'da zafere ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Atletico Madrid'in elde ettiği bu başarıların en önemli mimarları arasında gösteriliyor.

COSTA TRANSFERİ
Jose Mourinho'nun gündeminde Courtois dışında bir başka Atletico Madridli daha vardı. Deneyimli menajer, bu sezon forma giydiği 52 maçta 36 gol kaydeden Diego Costa'nın önümüzdeki sezondan itibaren Chelsea forması giyeceği konusunda iddialı konuştu.

Mourinho, Costa'yı Dünya Kupası'ndan önce 32 milyon sterline transfer etmek istediklerini ancak görüşmelerin yetişmediğini belirtti. Portekizli çalıştırıcı  "Costa, takımımda görmek istediğim bir oyuncu. Kulüple konuştum ve Costa'yı istediğimi söyledim. Transferin gerçekleşeceği konusunda hiç şüphem yok" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...