Kyrgios'a övgüler yağdı!

Wimbledon'da Rafael Nadal'ı eleyerek çeyrek finale adını yazdıran Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios’a övgü yağıyor. Tenis dünyasının efsane isimlerinden John McEnroe; 19 yaşındaki raketi "Bu kadar genç yaşta böyle oynayan en son Boris Becker'i görmüştüm'' ifadeleriyle övdü.

NTV Spor 02.07.2014 - 11:50
Kyrgios'a övgüler yağdı!

Wimbledon'da sürprizin adı Nick Kyrgios oldu. Rafael Nadal'ı 4 set sonunda eleyen 19 yaşındaki Avustralyalı raket, bir anda tenis dünyasında gündemin ilk sırasına oturdu.
 
Kyrgıos'u öven isimler arasında Birleşik Amerikalı efsane tenisçi John McEnroe da yer aldı. ''Sanırım erkeklerde yeni adamımızı bulduk. Maç boyunca böyle oynamasına inanamıyorum. Kazanacağına kesinlikle inanmıştı ve böyle devam ederse şampiyon da olabilir. Bu kadar genç yaşta böyle oynayan en son Boris Becker'i görmüştüm'' ifadeleriyle genç tenisçiyi övdü.

Nadal'ı eledikten sonra kameraların karşısına geçen Kyrgios ise ne kadar önemli bir başarıya imza attığını anlamakta zorluk çektiğini dile getirdi ve ekledi; “Nadal'ı eleyebilmek için en iyi oyunumu oynamam gerekiyordu. Bu da cesur ve agresif oynamamı sağladı. Servislerim beklentimin ötesine geçirdi ve rakibimi baskı altına soktu. Bence galibiyet adına çok önemli bir faktördü. Hala çok şaşkınım ve galibiyetimin ne kadar önemli olduğunu tam olarak kavrayamıyorum.”

John McEnroe'nun ''Şampiyon olabilir'' sözünün hatırlatılması üzerine Kyrgios, bu tür ihtimaller üzerine konuşmak için henüz erken olduğunu ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...