Carmelo Anthony imzayı attı!

New York Knicks, yıldız oyuncusu Carmelo Anthony'yi takımda tuttu. 30 yaşındaki forvet, 5 yıl 120 milyon dolarlık yeni bir sözleşme imzaladı.

NTV Spor 13.07.2014 - 10:19
Carmelo Anthony imzayı attı!

Serbest kaldıktan sonra Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks ve Houston Rockets ile transfer görüşmeleri yapan Carmelo Anthony, New York'ta kalmaya karar verdi.

All-Star forvet, 129 milyon dolarlık maksimum kontrat yerine 120 milyon dolarlık sözleşmeyi kabul etti.

Yedi kez All-Star seçilen Carmelo Anthony 2013'te ligin sayı kralı olmuştu. NCAA'de Syracuse Üniversitesi'yle şampiyonluk yaşayan Melo, buna karşın Denver ve New York formalarıyla geçirdiği 11 sezonda şampiyon olamadı.

HAREKETLİLİK DEVAM EDİYOR
NBA'de transfer dönemi hareketli geçiyor. Trevor Ariza Houston'a giderken, Oklahoma City Thunder da Anthony Morrow'u transfer etti.

Yaz döneminde Carmelo Anthony'yi kadrosuna katmaya çalışan Houston Rockets, Melo'nun New York'ta kalma kararının ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Houston, geçtiğimiz sezonu Washington'da geçiren Trevor Ariza'yla dört yıl, 32 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı.

Öte yandan Kevin Durant ve Russell Westbrook ile Batı Konferansı'nın iddialı takımlarından Oklahoma City Thunder, kadrosunu şutör oyuncu Anthony Morrow ile güçlendirdi. Morrow üç yıl, 10 milyon dolarlık bir sözleşmeye imza attı.


 

Sayfa Yükleniyor...