Mathieu kulübüne mektup yazdı

Valencia'nın Fransız savunmacısı Jeremy Mathieu, Barcelona'ya transferine izin vermesi için, yönetime açık mektup yazdı. Valencia ise transferin gerçekleşmesi için 20 milyon euroluk sözleşme fesih bedelinin ödenmesini şart koşuyor.

NTV Spor 18.07.2014 - 13:26
Mathieu kulübüne mektup yazdı

Jeremy Mathieu, Valencia Yönetimi'ne, Barcelona hayallerine set çekmemesi çağrısı yaptı. Katalan kulübü, Mathieu'yü renklerine bağlamak istiyor; ancak 20 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini çok yüksek buluyor. Valencialı yöneticiler ise pazarlığa yanaşmıyor.

Transferin çıkmaza girmesi üzerine, Mathieu, duygusal bir açık mektup ile Valencia yönetimine seslendi. İspanyol kulübüne 5 yıl önce bedelsiz transfer olduğunu hatırlatan Fransız savunmacı; "5 yıldır Valencia için her şeyimi verdim. Hiçbir zaman şikayet etmedim. Şimdi önümde çok büyük bir kulübe katılma fırsatı var. Kulübe verdiğim hizmetlerin hatrına, yöneticilerimin beni bu fırsattan mahrum etmemelerini istiyorum. Böyle bir fırsat yakalamak için çok çalıştım. Büyük fedakarlıklar yaptım ve bunun karşılığını almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Çok sevdiği Valencia'dan sorunlu ayrılmak istemediğini dile getiren Mathieu, taraftara da, ayrılık talebine anlayış göstermeleri çağrısında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...