Vinci bile şaşırdı!

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 6 numaralı seri başı Japon Kurumi Nara'yı 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale çıkan 2 numaralı seri başı İtalyan Roberta Vinci, bu kadar kolay kazanacağını tahmin edemediğini söyledi.

NTV Spor 18.07.2014 - 22:07
Vinci bile şaşırdı!

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Vinci, iyi oynadığını belirterek, "Bu kadar kolay olacağını beklemiyordum. Nara 38 numarada yer alan iyi bir oyuncu. Ben iyi ve agresif oynadım. Yarın için kendime güvenim arttı"  diye konuştu.
     
Vinci, yarın yarı finalde karşılaşacağı 16 yaşındaki Ana Konjuh'un elemelerden yarı finale kadar geldiğine dikkati çekerek, "Konjuh iyi, genç ve çok zor bir oyuncu. Elemelerden gelip yarı finale kadar çıktı. Daha önce onunla bir kere Auckland turnuvasında oynadım ve kaybettim. Ancak üzerimde baskı yok. Ne yapacağımı biliyorum. Yarın daha agresif oynayacağım" ifadelerini kullandı.
     
MLADENOVIC: ZOR BİR MAÇTI
Günün diğer çeyrek final maçında Francesca Schiavone'yi yenerek yarı finalist olan Kristina Mladenovic ise basın  toplantısında yaptığı açıklamada, çok zor bir maçı kazandığını söyledi.
     
Mladenovic, "Eski Grand Slam şampiyonu Schiavone tekrar iyi oynamaya başlamış. Maçı kazanıp, yarı finale kaldığım için mutluyum. Üçüncü sette iki tane maç puanı kullanamadım. Maçı bitirmeye çalıştım ama olmadı. 5-5 eşitlik olunca, mental anlamda zorlandım. Karşımdaki iyi oyuncu, beni zor durumda bıraktı. Kendi, kendimi sakinleştirerek maça devam ettim ve kazandım" dedi.
     
Mladenovic basın toplantısında, İstanbul'da Kapalıçarşı'yı gezdiğini ve hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...