"Transferlerimiz devam edecek"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü söyledi. Orman iki gün sonra yapılacak forma lansmanına yeni bir oyuncunun katılma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Orman yapımı devam eden stat inşaatıyla ilgili de bilgi verdi.

NTV Spor 20.07.2014 - 17:29
"Transferlerimiz devam edecek"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman siyah-beyazlı takımın İngiltere kampını ziyaret etti. Antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Fikret Orman, Demba Ba'nın ardından transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Forma lansmanına kadar yeni bir transferin takıma katılabileceğini ifade eden başkan Orman,"10 numara pozisyonu için görüştüğümüz oyuncu istediğimiz fiyatı kabul etseydi bugün kampta olurdu. Tecrübeli oyuncu almak iyi bir düşünce ama artık alıp satma tarafına da bakmak lazım. Bu nedenle potansiyeli olan futbolcuları da kadromuza katabiliriz. Forma lansmanımıza yeni bir transfer yetişebilir" dedi.

"ORTADA STAT YOK, 110 LOCA SATTIK"
Yapımı devam eden stat inşaatı hakkında da  bilgi veren Orman, "Stat konusunda en az 10 yıl geçiktik. Bu Beşiktaş tarihinin en büyük hatasıdır. Şu an stat inşaatı, VIP ve loca satışlarının geliriyle yapılıyor. Ortada stat yok, 110 loca sattık. Bu başarıdır. 146 loca vardı, kalanlar da bir kaç aya biter. Her tribüne sponsor ismi vereceğiz" diye konuştu

Sponsorluk ve pazarlama konusunda önemli işler yaptıklarını belirten başkan Orman "Birkaç sene önce rakiplerimizden sponsorluk konusunda devlet desteği çekilirse zor dönemler yaşarlar demiştim. Şimdi forma sponsoru bulamıyorlar. Bizim formamızda boş yer kalmadı" ifadelerini kullandı.

Saha içinde de başarıyı kısa sürede yakalamaları gerektiğine dikkat çeken Orman,"Her maçı kazanmak için çok çalışıyoruz. Yeni stadımızda buna destek vermek için. Rakiplerimizle aramızdaki farkı kapatmamız lazım. Bir an önce 3. ve 4. yıldızı takmalıyız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...