Yeni formalar görücüye çıktı!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formalar, başkan Fikret Orman'ın da katıldığı törenle İngiltere'de tanıtıldı. Forma tanıtım etkinliğinde konuşma yapan başkan Orman "Vadofone ile stat isim hakkı sponsorluğu ardından, forma sponsorluğunda da 5 yıl için anlaştıklarını söyledi.

NTV Spor 22.07.2014 - 21:04
Yeni formalar görücüye çıktı!

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı İngiltere'de yapıldı.siyah beyazlı takımın Leeds şehrindeki kamp yaptığı otelde gerçekleşen organizasyona başkan Fikret Orman, Vadofone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Tanıtım öncesi kısa bir açıklama yapan başkan Orman, Vadofone ile stat isim hakkı sponsorluğu ardından, forma sponsorluğunda da 5 yıl için anlaştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından siyah beyazlı takıma 33 yıldır hizmet veren malzeme sorumsu Süreyya Soner'in rol aldığı reklam filmi gösterildi. Süreyya Soner daha sonra başkan Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk'a yeni sezon formalarını takdim etti. Soner'in formayı öptükten sonra başkan Orman'a vermesi oyuncular tarafından alkışladı

Futbolcular ve teknik heyet organizasyonun sonunda Süreyya Soner'e tezahüratta bulundular.

Etkinliğin ardından başkan Orman gazetecilerin sorularına yanıt verirken, iyi bir takım olduklarını ve 1-2 transferin ardından yeni sezona tam olarak hazır olacaklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...