"Yeni tecrübeler edinmek için geldim"

Kardemir Karabükspor'un yeni transferi Domi Kumbela, hedeflerini açıkladı.

NTV Spor 23.07.2014 - 17:39
"Yeni tecrübeler edinmek için geldim"

Kardemir Karabükspor'un yeni transferi Domi Kumbela, hedeflerini açıkladı.      
        
Bundesliga takımı Braunschweig'dan Kardemir Karabükspor'a transfer olan Kongolu futbolcu Domi Kumbela, "Türkiye'ye yeni tecrübeler edinmek için gittim. Karabükspor'da oynadığım zaman yıldız futbolcuların bulunduğu Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının haricinde Avrupa Ligi takımlarıyla da karşılaşma imkanım olacak" dedi.
      
 Alman Sport Bild dergisine röportaj veren Kumbela, Kardemir Karabükspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, kendisi için uzun bir sözleşme imzalamasının önemli olduğunu söyledi. Braunschweig'in ilk muhatabı olduğunu ve çok iyi bir teklif aldığını anlatan Kumbela, önünde 5-6 yıl daha olduğunu, farklı bir şey denemek istediğini belirtti.
     
Türkiye'ye gitmesinde üç neden bulunduğunu belirten Kumbela, "Türkiye'ye yeni tecrübeler edinmek için gittim. Karabükspor'da oynadığım zaman yıldız futbolcuların bulunduğu Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının haricinde, Avrupa Ligi takımlarıyla da karşılaşma imkanım olacak. Belki Bundesliga takımlarından biriyle de karşılaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Transfer ücretiyle alakalı net bir rakamdan bahsetmek istemeyen Kumbela, "Çok mutluyum ve geceleri rahat uyuyabiliriyorum. Karabükspor'da yeni bir şeyler yapmak gerekiyor. Geçtiğimiz sezon ligde yedinci olan takımımı daha iyi yerlere taşıyacağım" diye konuştu.
     

"Almanya'ya yeniden dönecek misiniz " sorusuna Kumbela, "Tabii ki, Almanya benim vatanım. Ben burada büyüdüm. Düsseldorf'ta bir ev satın aldım. Her zaman orada oturmayı çok isterim, harika bir şehir. Braunschweig'da geçirdiğim güzel günler için herkese çok teşekkür ederim. Her hafta sonu yapacağı karşılaşmalar için kendilerine şans dileyeceğim" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...