"Fırsatı değerlendireceğiz"

Fenerbahçe'nin Kamerunlu forveti Pierre Webo, sarı lacivertli kulübü başarıya götüren faktörleri birliktelik, saygı ve profesyonellik olduğunu aktardı. 32 yaşındaki oyuncu, şampiyon olup, 4. yıldızı takmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 23.07.2014 - 19:04
"Fırsatı değerlendireceğiz"

Fenerbahçeli Pierre Webo, sezonu şampiyon bitirerek 4. yıldızı takmak istediklerini dile getirdi.

Topuk yaylasında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Kamerunlu forvet, "Fenerbahçe'nin yıldızlarına bir tane daha eklemek ve bu fırsatı kaçırmamak için elimizden geleni yapacağız. Kazanmayı deneyeceğiz demiyorum, her şeyi yapma gayreti içinde olacağız ve sezon sonunda umarım bu başarıya ulaşırız" diye konuştu.

"AVRUPA'DA İYİ İŞLER BAŞARMIŞ BİR İSİM"
Yeni transfer Diego'yu da değerlendiren Webo, "Avrupa'da çok iyi işler başarmış bir isim. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma katıldı. Uyum sürecini çabuk geride bırakacak. Umarım çok iyi bir sezon geçirir" ifadelerini kullandı.

Takımı başarıya götüren faktörleri sıralayan Pierre Webo, "Birliktelik, saygı ve profesyonellik.  Takımdaki herkesde bu saydığım 3 kriter fazlasıyla var.  Kulübümüz bize başarı için her türlü imkanı sunuyor. Maçları kazanmak ve şampiyonluğu elde etmek bize kalıyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...